T 0496 27 08 05 | 0485 04 00 25 - E teamthuisverpleging8400@gmail.com

Ons team

diensten-home

Andy Lemahieu

Door de ervaringen in het buitenland, heb ik besloten om te werken als thuisverpleegkundige. Het ontmoeten van verschillende mensen en het omgaan met uiteenlopende situaties, verrijken mijn ervaring. Naast coördinator heb ik mij verdiept in de zorg voor mensen met dementie. Ik ben dan ook referentieverpleegkundige dementie.

regio-home

Evie Lefevere

Tijdens mijn studies verpleegkunde heb ik mijn specialisatiestage in het laatste jaar gedaan in de thuisverpleging. Ik heb mij verdiept in alle zorgdiensten van de mutualiteit. Toen wist ik reeds dat ik graag als thuisverpleegkundige aan de slag wou. Na mijn studies wilde ik eerst de nodige ervaring opdoen in het ziekenhuis. En heb ik 3 jaar gewerkt op de dienst heelkunde en werkte ik part-time ook als algemene waak ’s nachts in het AZ Damiaan. Door meermaals in aanraking te komen met palliatieve zorgen, wou ik mij hierin verdiepen, omdat ik de nodige kennis en ervaring belangrijk vind in het begeleiden en verzorgen van iemand in de laatste fase van zijn leven. Ik ben dan ook referentieverpleegkundige in de palliatieve zorg.

Fanny Castelain

Ik ben afgestudeerd als algemeen verpleegkundige, zodoende ik alle richtingen uitkon. In mijn laatste jaar heb ik in mijn keuzestage voor thuisverpleging gekozen en hier mijn hart in verloren. Ik hou van de verschillende situaties en zorgen waarin je terechtkomt als verpleegkundige. Maar vooral van de hechte band die je met de patiënten opbouwt.

Sylvie Vandeginste

Ik ben reeds 31 jaar tewerkgesteld in het operatiekwartier in AZ Groeninge in Kortrijk. Daarnaast ben ik reeds 10 jaar thuisverpleegkundige in Oostende.
Ik hou van de nodige afwisseling die deze beide jobs mij bieden. Doordat de medische wereld snel vooruitgaat, volg ik zeer veel bijscholingen om up to date te blijven.

Steffie Dewilde

Ik heb mijn bachelor verpleegkunde behaald aan Howest Brugge en heb mij gespecialiseerd in spoedgevallenzorg. Mijn bijzondere beroepstitel spoed en intensieve heb ik behaald na mijn opleiding. Ik ben in het ziekenhuis BLS instructeur en heb mijn ALS provider diploma dit jaar behaald. De band met de patiënten die ik soms mis op de spoedgevallen en de afwisseling vind ik terug in de thuisverpleging.

Heike Plyson

Na mijn studies ben ik gestart met werken in AZ Damiaan, waar ik bijna 15 jaar heb gewerkt. Ik heb daar voornamelijk nachtdienst gedaan op de dienst gastro- enterologie. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb enkele jaren de combinatie ziekenhuis- thuisverpleging gedaan en dan 3 jaar terug ervoor gekozen enkel nog thuisverpleging te doen. Ik heb er mijn hart in verloren en vind het belangrijk een band op te bouwen en een meerwaarde te zijn in het leven van de patiënten.

Mieke Dewachter

Toen ik nog klein was wist ik al dat ik later “verpleegster” wou worden. In het middelbaar heb ik in de 3e graad dan ook voor de richting verpleegaspirant gekozen. Na mijn eerste stage wist ik het zeker. Dit wil ik doen, ik wil mensen omringen met warme zorgen. Ik was gebeten om meer te weten en daarom ben ik begonnen aan de studie verpleegkunde in het HBOV. In 2006 ben ik afgestudeerd als algemeen verpleegkundige. Ik ben meteen aan het werk gegaan in het AZ Damiaan. Mijn eerste stappen op het werkveld heb ik op de afdeling acute neurologie gezet. Daar heb ik 5 jaar ervaring opgedaan. Nadat ik kennis gemaakt had met acute zorgen ben ik naar de afdeling Neurologische revalidatie gegaan. Ik heb daar partime nachten gedaan, de rest van de tijd werkte ik overdag. Na 14 jaar gewerkt te hebben in een ziekenhuis zet ik nu de stap naar de thuiszorg. Ik kijk ernaar uit om mensen bij te staan in hun thuissituatie, om hen te omringen met warme zorgen.

Magalie Desart

Al heel vroeg wist ik dat ik iets wou doen om mensen te helpen. Ik hou ervan hulp te bieden en een zonnetje te zijn voor de mensen in donkere dagen. De veelzijdigheid die de zorg met zich meebrengt is iets die me dagelijks boeit en uitdaagt. Ik bouw graag een band op met de patiënten en vind het persoonlijk contact zeer belangrijk, zowel voor hen, als voor mezelf.

Isabelle Molina Y Moya

Na 20 jaar actief geweest te zijn in de verkoopsector had ik nood aan een nieuwe uitdaging. Ik ben mijn droom achterna gegaan en begon verpleegkunde te studeren. Vanaf 2021 mag ik mij dan ook vol trots verpleegkundige noemen. Na mijn stages op verschillende specialisaties en in het ziekenhuis en in de thuiszorg, besloot ik om bij thuisverpleging Aylise in te stappen. Hun visie om de mens in zijn totaliteit te benaderen en dit met het hart op de juiste plaats, is een visie waar ik mij ook voor 100% wil inzetten.

Anoushka Wille

Van jongs af aan kwam er een bepaalde sensitiviteit naar boven in het zorgen voor mensen in het algemeen. Vandaar de keuze om af te studeren als sociaal verpleegkundige. Na mijn studies ben ik als hulpverlener bij het CAW aan de slag gegaan. In deze job ligt het accent op emotionele en psychische ondersteuning van cliënten en heb ik een coachende rol. Echter miste ik het zorgen voor mensen op fysiek vlak. Net zoals bij cliënten vind ik het een meerwaarde om een vertrouwensband met patiënten aan te gaan en zorgt dit voor verbinding. Het werken als thuisverpleegkundige maakt dit zeker mogelijk, tevens is er een diversiteit aan zorgen die geboden worden wat de job bijzonder boeiend maakt. De keuze om beide jobs te combineren was dan ook snel gemaakt!

Back to Top