T 0496 27 08 05 | 0485 04 00 25 - E teamthuisverpleging8400@gmail.com

Ons team

diensten-home

Andy Lemahieu

Door de ervaringen in het buitenland, heb ik besloten om te werken als thuisverpleegkundige. Het ontmoeten van verschillende mensen en het omgaan met uiteenlopende situaties, verrijken mijn ervaring. Naast coördinator heb ik mij verdiept in de zorg voor mensen met dementie. Ik ben dan ook referentieverpleegkundige dementie.

regio-home

Evie Lefevere

Tijdens mijn studies verpleegkunde heb ik mijn specialisatiestage in het laatste jaar gedaan in de thuisverpleging. Ik heb mij verdiept in alle zorgdiensten van de mutualiteit. Toen wist ik reeds dat ik graag als thuisverpleegkundige aan de slag wou. Na mijn studies wilde ik eerst de nodige ervaring opdoen in het ziekenhuis. En heb ik 3 jaar gewerkt op de dienst heelkunde en werkte ik part-time ook als algemene waak ’s nachts in het AZ Damiaan. Door meermaals in aanraking te komen met palliatieve zorgen, wou ik mij hierin verdiepen, omdat ik de nodige kennis en ervaring belangrijk vind in het begeleiden en verzorgen van iemand in de laatste fase van zijn leven. Ik ben dan ook referentieverpleegkundige in de palliatieve zorg.

azg-home

Kjenta Catrysse

Na mijn studies werkte ik op intensieve zorgen in het sint lukas in Brugge, waardoor ik enorm veel ervaring heb opgedaan. Nu werk ik reeds 6 jaar als thuisverpleegkundige en hou ik van de diversiteit van zorgen en de band die ik met de patiënten heb opgebouwd. Wondzorg boeit mij enorm en ik hou ervan om al mijn zorgen perfect uit te voeren, daarom heb ik mij gespecialiseerd in wondzorg en ben ik referentieverpleegkundige wondzorg.

Fanny Castelain

Ik ben afgestudeerd als algemeen verpleegkundige, zodoende ik alle richtingen uitkon. In mijn laatste jaar heb ik in mijn keuzestage voor thuisverpleging gekozen en hier mijn hart in verloren. Ik hou van de verschillende situaties en zorgen waarin je terechtkomt als verpleegkundige. Maar vooral van de hechte band die je met de patiënten opbouwt.

Sylvie Vandeginste

Ik ben reeds 31 jaar tewerkgesteld in het operatiekwartier in AZ Groeninge in Kortrijk. Daarnaast ben ik reeds 10 jaar thuisverpleegkundige in Oostende.
Ik hou van de nodige afwisseling die deze beide jobs mij bieden. Doordat de medische wereld snel vooruitgaat, volg ik zeer veel bijscholingen om up to date te blijven.

Steffie Dewilde

Ik heb mijn bachelor verpleegkunde behaald aan Howest Brugge en heb mij gespecialiseerd in spoedgevallenzorg. Mijn bijzondere beroepstitel spoed en intensieve heb ik behaald na mijn opleiding. Ik ben in het ziekenhuis BLS instructeur en heb mijn ALS provider diploma dit jaar behaald. De band met de patiënten die ik soms mis op de spoedgevallen en de afwisseling vind ik terug in de thuisverpleging.

Julie Billiau

Ik ben afgestudeerd als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige. Ik ben na mijn studies beginnen werken in de thuisverpleging, omdat de veelzijdigheid aan zorgen mij enorm aansprak. Toch wou ik graag ook mijn job als psychiatrisch verpleegkundige uitoefenen en combineer ik sinds kort beide jobs.

Justine Parmentier

Ik heb reeds 5 jaar ervaring op de diensten orthopedie/neurochirurgie en algemene chirurgie. Deze diensten hebben mij al veel geleerd en bieden mij een ruime waaier aan kennis. Toch had ik een tekort aan tijd om met de patiënten een echte band te kunnen gaan opbouwen, daar deze diensten de patiënten vlug terug ontslaan -wat enkel de patiënten ten goede komt natuurlijk-. Maar doordat ik deze band met de mensen toch wel mis, was het in mijn gedachten gekomen om dit met thuisverpleging te combineren. Via deze weg kan ik toch wel voor heel wat mensen hulp bieden en iets betekenen in hun leven.

Heike Plyson

Na mijn studies ben ik gestart met werken in AZ Damiaan, waar ik bijna 15 jaar heb gewerkt. Ik heb daar voornamelijk nachtdienst gedaan op de dienst gastro- enterologie. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb enkele jaren de combinatie ziekenhuis- thuisverpleging gedaan en dan 3 jaar terug ervoor gekozen enkel nog thuisverpleging te doen. Ik heb er mijn hart in verloren en vind het belangrijk een band op te bouwen en een meerwaarde te zijn in het leven van de patiënten.

Back to Top